Menu

Nieuws Archief

Her-opening 2 en 3 maart

Her-opening 2 en 3 maart

Normaal gesproken is de winterperiode een rustige tijd voor een motorzaak, maar dat gold dit jaar niet voor Premium Motors in Apeldoorn. Wij hebben de zaak grondig verbouwd met als doel ons moto ‘MADE FOR YOU’ verder uit te bouwen, want Premium staat voor vakkundig maatwerk en persoonlijke aandacht. 
Het team van Premium Motors is trots op het resultaat van de verbouwing en nodigt alle motorrijders van harte uit voor dit weekend. Op zaterdag 2 maart (van 10.00 tot 17.00) en zondag 3 maart (van 12.00 tot 16.00) staan de deuren extra wijd open voor een kennismaking met het vernieuwde Premium Motors. Tijdens dit weekend staan er verschillende activiteiten op het programma. Zo kun je (afhankelijk van het weer) onder begeleiding demorijden op diverse 2019 Kawasaki modellen, de Hyperpro veringspecialisten staan klaar voor een gratis veringcheck en  medewerkers van diverse leveranciers waaronder Shoei (op zaterdag) en Damen zijn aanwezig om hun op maat te maken producten te demonstreren. Natuurlijk hebben we in de showroom diverse aanbiedingen die uitsluitend tijdens het heropeningsweekend geldig zijn. 

zondag 24 februari 2019/Author: Lenie Mulder/Number of views (661)/Comments (0)/
Categories: Archief
Kawasaki Ninja 400 NIEUW

Kawasaki Ninja 400 NIEUW

Met trots presenteert Kawasaki de nieuwe Ninja 400 binnen haar succesvolle Ninja reeks. Een indrukwekkende, geheel nieuw ontwikkelde, supermoderne motor in het sterk groeiende 400cc Supersport segment. 

De focus van de nieuwe Ninja 400 ligt op ‘excitement, ease of riding en performance’, gemakkelijk snel rijden op straat en circuit met een superieure wegligging. Het geheel nieuwe motorblok is getuned op performance en een optimale en voorspelbare gasresponse. De motor biedt meer vermogen, een hoger koppel, een stijver chassis, optimale vering en de beste remmen in zijn klasse! 

De Ninja 400 wordt gekenmerkt door een nieuw design met H2 karakteristieken, een nieuw ‘trellis’ frame en een geheel nieuw rijwielgedeelte. Dit, in combinatie met een substantieel lager gewicht, geeft de nieuwe Ninja 400 veel stabiliteit een optimale handling. De LED koplampen in combinatie met de nieuwe voorkuip is niet alleen mooi; de motor biedt ook een optimale windbescherming. Qua afwerking, ‘fit en finish’, staat de nieuwe Ninja 400 op het hoogste niveau! 

De Ninja 400 is leverbaar in 2 kleuren vanaf februari 2018. De introductieprijs wordt binnenkort bekend gemaakt.

woensdag 25 oktober 2017/Author: Lenie Mulder/Number of views (4137)/Comments (0)/
Categories: Archief
Premium Motors maakt MOTOPLUS ROADTRIP TV programma mede mogelijk

Premium Motors maakt MOTOPLUS ROADTRIP TV programma mede mogelijk

MOTOPLUS ROADTRIP

Waar: RTL 7

Wanneer: 1 juni

Tijdstip: 17.30 uur

 

Op 14 april zijn er in en rondom ons pand diverse opnames gemaakt voor dit motor tv programma.

Laatste uitzending gepland op 1 juni a.s.

dinsdag 22 april 2014/Author: Lenie Mulder/Number of views (11264)/Comments (0)/
Categories: Archief
RSS