Menu

Nieuws Archief

Premium Motors gaat verbouwen

Premium Motors gaat verbouwen

Author: Lenie Mulder/zaterdag 29 september 2018/Categories: Archief

Beste Premium klant, 

Graag informeren wij je over een grote verandering die op korte termijn staat te gebeuren. 
In het kader van de groei van Premium Motors en het Motozoom Held Center en de daarmee gepaard gaande behoefte voor beide bedrijven om meer ruimte te verkrijgen, hebben wij in goed overleg besloten om de samenwerking tegen het einde van november te beëindigen. 

 Dat betekent dat Premium Motors het gehele pand ter beschikking krijgt.  Achter de schermen zijn wij inmiddels volop bezig met de voorbereidingen om de showroom een geweldige update te geven. Zo zullen wij o.a. het Bagster Seat Center uitbreiden, een compleet nieuwe technische/accessoires hoek gaan inrichten en zal natuurlijk ook een kledingafdeling niet ontbreken. Onze merken Kawasaki en KTM zullen een prominentere plaats in de showroom krijgen en door de extra ruimte kunnen wij onze gebruikte motoren nog overzichtelijker presenteren. 
Kortom binnenkort een volledig nieuwe motorbeleving bij Premium Motors. 
Wij hebben er zin in!  

Uiteraard houden we je van de voortgang op de hoogte dus volg ons via facebook, onze nieuwsbrief of de website.  Ter voorbereiding op de verbouwing gaan we eerst even lekker opruimen dus kom langs in de showroom en doe er je voordeel mee. Tot snel! 
Met vriendelijke groet, 
Lenie en Carol Mulder


 
Print

Number of views (1567)/Comments (0)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x