Kawasaki Eliminator 500 2025 kleur - Premium Motors de Motorsuper Apeldoorn
Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Nieuws

Kawasaki Eliminator 500 2025 kleur

De Eliminator 500 is een vrij recente toevoeging is aan de Kawasaki Line-up maar vele rijders hebben al hun weg weten te vinden naar deze moderne cruiser. Voor modeljaar 2025 zal de Eliminator beschikbaar zijn in een nieuwe kleur.

Door toepassing van het ‘’Just Ride’’ concept is de Eliminator de meest benaderbare cruiser zonder in te leveren op rijgedrag en plezier. Het 451cc paralleltwin motorblok biedt meer dan voldoende koppel en vermogen om soepel te rijden terwijl het lage rijklaargewicht van 176kg garant staat voor een zeer lichtvoetig rijgedrag. Het lange en lage design van de Eliminator zorgt niet alleen voor stabiliteit maar ook voor vertrouwen. De zitpositie is ontspannen met de benen in een natuurlijke hoek en het zadel is met 735mm hoogte zeer bereikbaar voor een breed publiek.
De nieuwe kleuroptie, Pearl Robotic White, sluit enerzijds perfect aan bij het minimalistische design maar steekt tegelijkertijd mooi af tegen alle zwarte onderdelen en accenten. Hiernaast blijft de Eliminator 500 leverbaar in Metallic Flat Spark Black.

Eliminator 500 SE
Ook het SE-model maakt in 2025 weer deel uit van het Eliminator 500 aanbod. Dit model onderscheidt zich door de toevoeging van een topkuipje, rubberen voorvorkbeschermers, USB-C aansluiting, speciaal zadel en kleurstelling; Metallic Carbon Gray/Flat Ebony.
De 2025 Eliminator 500 (SE) is vanaf eind september beschikbaar  en wordt standaard geleverd met 4 jaar fabrieksgarantie en Kawasaki Road Assistance. Prijzen worden later bekend gemaakt.

Print
 
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 111

Tags:

Theme picker