Menu

Kawasaki dealer

Als erkend Kawasaki dealer is Premium Motors de plek voor alles wat te maken heeft met Kawasaki. Natuurlijk hebben wij de nieuwste modellen in onze showroom staan, maar je kunt ook bij ons terecht voor kleding, merchandise, onderhoud, onderdelen, en Kawasaki kits. Zo ben je in één klaar en kun je met een gerust hart wegrijden op je nieuwe motor. Om jou te helpen de perfecte motor te kiezen laten we je allereerst de motor gewoon ervaren. Wij hebben tijdens het seizoen een uitgebreid demopark,  je kunt de motor dus gewoon uitproberen en ervaren hoe de motor rijdt. Op deze manier weet je precies wat je koopt. Daarnaast kunnen wij je natuurlijk adviseren wat goed bij jou past, doordat wij zelf ook ervaren hebben hoe de motoren rijden. Ook hebben wij een ruim assortiment aan folders en documentatie, zodat je ook thuis nog even rustig door het aanbod kunt bladeren en kunt uitzoeken wat het beste bij je past. Maar uiteindelijk denken wij dat de beste manier om jouw perfecte motor uit te kiezen toch echt het maken van een proefrit is. Informeer even naar de mogelijkheden voor een proefrit op jouw favoriete Kawasaki.

 

Kawasaki 2019 modellen

Inmiddels staan de meeste Kawasaki 2019 modellen voor je klaar in onze compleet vernieuwde showroom. De Z650 en de Versys 650 hebben wij zelfs al als demo voor de deur staan. Dus kom langs voor een vrijblijvende proefrit.Kawasaki op maat

Heb je eenmaal je favoriete Kawasaki uitgekozen dan helpen wij je ook graag jouw Kawasaki te personaliseren en desgewenst op maat te maken. Met onze Hyperpro producten kunnen we je motor verhogen of verlagen en met de dempers met progressieve vering rijdt je motor nog comfortabeler en verkort je bovendien je remweg tot wel 20%. Voorzie je Kawasaki van een stoere performance uitlaat van Akrapovic of overweeg één of meerdere accessoires van Barracuda, uiteraard verkrijgbaar in Kawasaki groen. Wil je nog comfortabeler zitten op je Kawasaki overweeg dan eens een op maat gemaakt Bagster zadel. Voor bagage oplossingen bieden wij je een ruim assortiment aan Hepco en Beckster bagagesystemen. 

Kawasaki kleding en merchandise


 

Premium Motors is official dealer van Kawasaki kleding en merchandise. In onze showroom hebben we een ruim assortiment aan Kawasaki kleding en merchandise beschikbaar. Altijd leuk om te hebben of te krijgen. Wij hebben geen webshop maar woon je niet in de buurt en heb je geen Kawasaki dealer in de buurt die deze merchandise verkoopt dan kunnen we dat in overleg altijd aan je toe sturen. Informeer gewoon even naar de mogelijkheden.